Frøken Monas Alfabet – Ganske så genialt!

Usj, jeg er fortsatt syk! Feber, men ellers ganske fin i formen. Kjeder meg litt. Er grenser for hvor mange episoder av The Real Housewives of Beverly Hills man orker å se på en dag! Så, da ble det et innlegg isteden 🙂

Ms. Mona´s Magnetic Alphabet

Jeg vil så gjerne vise dere Ms. Mona`s Magnetic Alphabet! Jeg kom tilfeldig over en annonse på Instagram fra en amerikansk nettside som solgte disse. Er litt skeptisk til annonser og reklame som bare popper opp på Insta, men akkurat dette så veldig spennende ut. Jeg søkte først etter norske nettsider som solgte de, men fant ingen. Bestemte meg derfor for å bestille de fra USA og klinte like greit til med å bestille alle tre tavlene: en med store bokstaver, en med små bokstaver og en med tall.

Store bokstaver
Små bokstaver
Tall

Det er visstnok en tysk lærer som heter Ms. Mona som har utviklet disse. Ms. Mona`s Magnetic Alphabet Learner er (fritt oversatt fra den engelske beskrivelse av produktene): «et fantastisk læreverktøy for den tidlige skriveutviklingen. Utforsk utformingen av bokstaver og tall i en sensorisk- forsterket aktivitet som gir barnet muligheten til å prosessere informasjon og utvikle forståelse gjennom øynene, ørene og fingertuppene».

Det var egentlig det som slo meg som så genialt ved produktet første gangen jeg så det: At barnet får en forsterking av hvordan bokstavene lages, både ved å høre magnetkulene som fester seg, de ser dem, samt at de kjenner det i hånden. De er veldig morsomme å sitte med, både for 5- åringen og for 2- åringen i huset. Jeg tar meg til og med i å låne dem litt selv, da de nesten er litt vanedannende å holde på med. Det er noe med lyden av kulene som fester seg og drivet etter å ferdigstille alle bokstavene 🙂 Men nå er jo jeg litt rar fra før, da!

Nettsiden jeg bestilte fra heter seenitonig.com. Det gikk raskt fra bestilling til jeg hadde produktene hjemme hos meg. Var her innen to uker, mener jeg å huske. Jeg betalte i underkant av 500,- for en pakke med all tre tavlene, men de kan også bestilles enkeltvis om du bare ønsker en av dem.

P.S. Jeg vet ikke hvordan jeg skal merke disse innleggene. Det er jo reklame for et produkt, men det er ingen som har sponset meg eller kontaktet meg angående produktet. Det er rett og slett et tips fra meg til deg om et produkt jeg liker og bruker. Men for sikkerhets skyld;

OBS! OBS! Dette innlegget inneholder REKLAME! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s