Min Tungegymbok

Denne har jeg hatt i tankene veldig lenge, og endelig har jeg fått surret meg til å lage den: Min Tungegymbok.

Når jeg anbefaler eller gjennomfører tungegymtrening for barn, er det viktig for meg å gi ut noe som er lett gjennomførbart. Noe som ikke tar så lang tid å få unnagjort i en hektisk hverdag. Det skal være greie og effektive øvelser som er enkle å utføre, og det hele skal ikke ta mer enn toppen fem minutter. Håpet er at dette skal gjøre det lettere å gjennomføre treningen som små, daglige økter.

Boken, eller heftet om du vil, er på ca. 12 sider: 7 sider med 14 øvelser totalt. Bakerst i boken er det et treningsskjema som kan kopierers. Her kan barnet krysse av eller sette på klistremerker etter hvert som det har trent.

Det er mine egne tegninger. Enkle, men forståelige. Instruksjoner står ved siden av hver øvelse, samt hvor mange ganger det anbefales å gjøre hver øvelse.

Boken skal fungere like godt som et opplegg for enkeltbarn, som for flere barn i samlingsstund i barnehagen eller på de første klassetrinnene. Boken «kjøres i gjennom» fra perm til perm.

Den koster 299,- inkludert frakt. Jeg tar Vipps eller sender faktura med boken. Da tilkommer et fakturagebyr på 40,-. Send meg en mail på logopedmamma@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet på toppen av siden på bloggen. Husk å få med navn, adresse, mailadresse og betalingsmåte når du bestiller!

Håper den kan være med på å krydre tungegymtreningen til noen barn der ute!

Takk for alle bestillinger så langt. Den blir sendt ut fortløpende.

2 kommentarer om “Min Tungegymbok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s