Kreakiddly pandaboks

Tenk å både kunne finne på noe artig kreativt med barna dine OG føle at du redder verden bittelittegrann samtidig!

 


 

(Sponset innlegg)

 

Det krever en del planlegging og innkjøp, og ikke minst tankevirksomhet, for å finne på kreative prosjekter for de små. Kreakid gjør jobben for deg; De setter sammen perfekte aktivitetsbokser for barn i alderen 3-8 år.

 

I februar sendes det ut en UNIK PANDABOKS som er laget til inntekt for WWF (World Wildlife Fund). Inni boksen finnes morsomme og lærerike pandaprosjekter. 20 % av overskuddet fra pandaboksen går til WWF og deres arbeid for utrydningstruede dyrearter. Målet for samarbeidet mellom Kreakid og WWF er å øke kjennskapen til WWF sin Pandaklubb for alle barn og unge som er glade i dyr og natur, samt å samle inn penger til WWF sitt arbeid. I tillegg kan du lære deg masse spennende om den utrydningstruede pandaen!

 


 

Februarboksen inneholder to kreative prosjekter og et eksperiment. Du skal blant annet få lov til å lage din helt egen pandalue på en enkel og kul måte, kose deg med et fargerikt playmaisprosjekt og snuse deg fram til hvordan det er å være en panda. I tillegg får du noen skjønne pandagaver og Pandabladet fra Pandaklubben. Det er bare å glede seg! 🙂

 

Boksen sendes ut 20. februar og må bestilles før 31. januar!

Så sving innom Kreakid.no og bestill boksen NÅ!

 

Boksen koster 298,-. Bestiller du denne boksen vil du automatisk få tilsendt en kreativ boks i måneden, med mindre du avbestiller den. Det er ingen bindingstid; Du kan når som helst avslutte eller pause boksene fra å finne veien til postkassen deres.

 

Denne gangen opplevde jeg at boksens kreative prosjekter passet også for min 2 1/2 åring. Hun syntes det var kjempefestlig å plassere disse fargesprakende playmaisene på pandaens mage.. Samt noen på bordet.. Noen på mamma.. Og noen havnet inni munnen.. Heldigvis var de spiselige! 😉

 

 

 

LES OGSÅ:

Super Krekidboks!

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #kreakid #kreakidboks #WWF #worldwildlifefund #panda #pandaboks #kreativebarn #playmais #pandaklubben #aktivitetsboks #aktivitetsboksforbarn #mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s