God Jul! På etterskudd :)

For her på bloggen har det vært rolig en stund nå. Men ikke i denne magen! Lille Frø har full julefest der inne, spesielt i kveld.

Det er merkelig. Den følelsen av å selv sitte stille og samtidig kjenne et nytt liv som boltrer seg inni deg. Som hopper og spretter, sparker, bokser, tumler og hikker. Det er da det virkelig går opp for en at det er lite menneske der inne. Helt utrolig!

Har hatt en herrrrrrlig jul, med stort behov for avslapping og hvile av bekken og en stadig voksende mage. Og ikke minst, tid med vår lille familie på tre, enn så lenge. 10 uker igjen til vi er fire, og jeg prøver å nyte de gode stundene med Lille My som min foreløpig eneste ene.

Fortsatt God Jul folkens, og Godt Nytt år! For de av dere som følger med for logopedbiten; Beklager, mye om gravidlivet for tiden. Men stay tuned, denne Logopedmammaen har ikke sagt sitt siste ord om språket! 🙂

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #mammablogg #mammalivet #gravid #gravidlivet #30uker #30ukerpåvei #10ukerigjen #treblirtilfire #julepysj #jul #fullfestimagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s