Gravidushumør og juleforberedelser

Nå er jeg inne i den 28. uken av svangerskapet allerede, og jeg begynner å merke det på humøret for å si det sånn..

 

I gravidappen min i dag, står det som følger:

«Kjenner du at hormonene herjer i kroppen din og kanskje går utover humøret? Veksler det fra latter til gråt, sinne og opprømthet fortere enn du klarer å henge med? Hormonene kan være vanskelig å bli klok på, men samtidig er de utrolig viktige».

 

Jeg sendte disse ordene til min mann, sammen med meldingen: «Se!!! Hormonene mine er UTROLIG viktige, selv om vi ikke blir klok på dem :)»

 

Hvorpå jeg fikk denne meldingen: «Haha. Du er søt <3»

 

Og sånn er egentlig hverdagen for tiden. Jeg griner, kjefter, ler, er lykkelig og nitrist på en og samme dag. Jeg hisser meg opp og angrer skikkelig etterpå. Jeg sa til min mann at jeg selv merker hvor usjarmerende jeg kan være innimellom, og at jeg ikke liker det jeg heller. Da sa han at jeg ikke skulle være så hard mot meg selv. Jeg ruger jo tross alt på det Lille Frøet vårt ❤

 

Denne har i alle fall gjort meg lykkeligere og gravidlivet litt bedre:

 


 

Oh yeah! Det er en OnePiece, og den har deilig plass til magen min og den strammer ikke noen steder. Min mann påstår at OnePiecen ikke er det mest sexy plagget på jord, men det tror jeg ikke noe på. Jeg føler meg suuuuuperfin, så den blir på! Har bestilt meg en til i dag faktisk, så jeg har en å bytte til når denne er på vask 😉

 

Ut over det, går det fremover med juleforberedelser. Pakkene har begynt å pakke seg inn:

 

 

Pepperkakehus er bakt og pyntet med presisjonshånd:

 

Og en og annen julepynt er satt opp:

 

Det begynner å se ut som juuuuuuuuuul 🙂

Deilig!

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #gravidhumør #gravidhormoner #onepiece #mamma #mammablogg #gravid #graviduke28 #uke28 #gravidlivet

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s