Kan denne pølseputa virkelig være min reddende engel?

 

 

På grunn av bekkenplagene er jeg desperat etter ting og tang som kan hjelpe eller lindre plagene.

Det har gått greit om natta fram til for noen uker siden. Fram til da, har det holdt med en ekstra pute mellom beina, men da magen min nå ble ENDA større inn mot 3. trimester, kjente jeg at jeg tippet bekkenet over til den ene siden når jeg sov. Og våknet opp med vondt. Vondten varte gjennom hele dagen, og det er ikke så mye en kan gjøre for å endre på det når det først har «satt seg» gjennom en hel natt.

 

Så var jeg på besøk en dag hos ei gravid venninne, og på sengen hennes ligger det en lang, rar, pølsepute. Lovordene haglet om denne puta, men da jeg hørte prisen tenkte jeg at jeg sikkert kunne klare meg uten.

 

Men fra jeg så den, har jeg omtrent ikke klart å tenke på annet!

 

Derfor bestemte jeg meg for å komme meg på butikken og kjøpe min egen BB HUG ME– pute. Dette er en pute som er utviklet i samarbeid mellom tre norske kvinnelige kiropraktorer. Idéen kom etter at disse damene i årevis har arbeidet med kvinner med bekkenplager i forbindelse med graviditet. Kiropraktorbehandling lindrer, men samtlige spurte om hvilke hjelpemidler som fantes på markedet, som kunne brukes hjemme. Det viste seg at det var ingenting, og vips! BB Hug ME– puten ble født!

 

Du kan lese mer om puten, historien, forhandlere og erfaringer fra andre graviduser på BB Hug Me sin hjemmeside.

 

Den er svindyr! Har betalt 1400 kroner for den fra min egen lomme (ikke noe spons her i gården, nei..), men den er virkelig verdt hver eneste krone!

Endelig sover jeg godt igjen, og jeg våkner opp UTEN vondt. Puta er lang og formbar, og gir derfor støtte for trette føtter, vondt bekken, voksende mage, stiv nakke OG hvile for hodet mitt! Helt fantastisk!

 

Den skal definitivt også tas i bruk til amming når Lille Knott er født. Jeg fikk aldri dreisen på bruken av ammepute med Lille My, men da hadde jeg bare den klassiske, stive halvmåneputa med store isoporkuler. Den smatt fra meg da jeg forsøkte, og jeg forkastet den etter et par- tre forsøk. Resultatet ble konstant stiv nakke, vond rygg og slitne armer.

 

Noe sier meg at det blir annerledes denne gangen, med min nye BB Hug Me– pølsepute i hus.

 

Ja, jeg tror faktisk den er min reddende engel denne gangen!

Håper andre med bekkenplager der ute, kommer til å elske pølseputa si like mye som jeg gjør 🙂

 

 

Happy friday! 🙂

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #gravidlivet #mammalivet #mamma #mammablogg #gravid #gravidblogg #uke26 #26uker #bekkenløsning #bekkenvondt #bbhugme #bbhugmepute #bbhugmeammepute #minreddendeengel

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s