Bokstavmoro og halvveis allerede!

Hei og hopp! 🙂

 

Kom over noen fine bøker på salg her om dagen. Har tidligere skrevet om Gullstjernebøkene i innlegget Boktips og gavetips – Helt gull!, som er veldig fine for litt eldre barn som har begynt å eksperimentere litt med skriftspråket.

 

Her er også et alternativ:

 

 

Bokstavmoro av Helena Bross og Christel Rönns.

 

 

Boka har mange varierte oppgaver som «sporing» av bokstaver, matching av store og små bokstaver som er like, kryssord, arbeid med første bokstav i ord, arbeid med alfabetet, skriving av hele ord, tegneoppgaver og mange, mange flere morsomme oppgaver!

 

GENIALT JULEGAVETIPS 🙂

 

Bøkene finnes også som Tallmoro:

 


 

Her lærer barnet å regne og leke med tall. Supre oppgaver også her: arbeid med former, farger, tall, klokka, årstider, regneoppgaver og masse mer spennende!

 

Bøkene har ordentlig fine tegninger og fenger selv meg som voksen. De er del av en serie som heter «Klassen min». Jeg kjenner ikke til denne serien fra før, men skal definitivt kikke nærmere på disse bøkene nå! 🙂

 

Ellers:

 

Nå er jeg allerede halvveis i svangerskapet! Formen er upåklagelig, men bekkenet er vondt. Det gjorde vondt med nummer en, men har kranglet enda mer med nummer to. Kan nok ha noe med at jeg tross alt er nødt til å løfte Lille My opp på stellebord og ned i sprinkelseng. De morningene vi ikke kommer oss av flekken opp veien til barnehagen, og hun står og strekker armene mot meg, har jeg også vært nødt til å bære henne. Jeg unngår det så mye jeg kan, men innimellom må jeg bare. Og trenger hun trøst, er det klart jeg løfter henne opp og trøster.

 

Men bekkenet får lide.

 

Nå har jeg imidlertid blitt anbefalt en fysioterapeut som skulle være flink, og det var han! Var hos han i dag, og har lagt opp en treningsplan framover. Jeg satser på at siste halvdel av svangerskapet blir litt lettere og at jeg har mye mindre vondt.

 

Kan forresten fortsatt se føttene mine:

 

 

Så vidt……

 

I morgen er det fredag. Jippidippiduuuu!

Vi må skaffe oss større seng i løpet av helgen, fordi 150 cm- seng ble plutselig litt trang når små, trøtte frøkner sniker seg inn til oss på natta. Gjesp!

 

Ha en fin helg! 🙂

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #mammablogg #mammalivet #logopedlivet #boktips #skolestartere #gullstjernebøkene #bokstavmoro #tallmoro #cappelendamm #helenabross #christelrönns #klassenmin #halvveis #halvveisisvangerskapet #20uker #tidaflyr #bekkenløsning #bekkenvondt #fysioterapi #fysioterapeut #trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s