Bolle nummer to i ovnen og et lass med sunnhet i smoothieblenderen min!

Hei alle sammen 🙂

 

Nå er i alle fall jeg lykkelig, for nå begynner det å bli kaldt ute. Har diskutert dette med en del i det siste: Var det deilig med en så varm september, eller var det litt rart? Jeg mener; Varmen tilsier sommerkjole og sandaler. Årstida tilsier strømpebukse og skjerf. Er det noa rart jeg blir forvirret??? Og når jeg attpåtil begynner å glede meg til jul rett etter sommerferien, ja, da blir det litt for mye for meg når det er nærmere 30 grader når jeg drar fra jobb på ettermiddagen.

Men, klager ikke, altså! Tenk bare hvor mange D- vitaminer som er sanket før mørketida kommer snikende!

 

Og det er jo ingen hemmelighet at man er litt varmere enn normalt når bolle nummer to ligger trygt i ovnen 🙂 Ja, jeg er gravid! Det kommer en liten baby i mars. Om det er gutt eller jente ennå, det gjenstår å se 🙂

 

Og med nummer to som med nummer en, er jeg opptatt av å få i meg nok og riktig mat. Drakk mye smoothie da jeg ventet Lille My, og det er jaggumeg det jeg vil ha nå også! Det verste med å lage smoothie i en stor blender, er vaskejobben som venter når smoothien er laget. Lykken er nå stor, da jeg har anskaffet meg denne herligheten:

 

SMOOTHIE TWISTER fra OBH Nordica! Farge: Peach Crush.

 

Den er genial! Det eneste som må skylles etter bruk, er den delen med kniv. Selve flaska og korken setter jeg bare inn i oppvaskmaskinen når smoothien er fortært. Pakken inneholder selve blenderen, en skrukork med knivbladene, to drikkeflasker og to lokk med drikketut.

 

Frukt som bare venter på å bli til smoothie 🙂

Skru kniven på flasken, snu på hodet, og BLEND!

Bytt ut kniven med en drikkekork, og vips! Smoothie to go! 

 

Tips til både logopeder og pedagoger som arbeider med barn/voksne som behøver å trene på å drikke tykkere væske: Lag med deg to smoothieflasker på morningen, så har du en til deg selv og en til klienten 🙂 Smart som bare det, men ikke mitt påfunn. Dette var et stalltips fra en dyktig logopedkollega. Takk, AM 🙂

 

 

Da skal bolla og jeg fortsette å hvile oss på sofan`n. For tida er jeg helt hekta på Downtown Abbey, så det er det det går i.

Ha en strålende kveld!

 

P.S. Jeg fant smoothieblenderen på tilbud til 179,- på Coop OBS!, men mener den vanligvis koster rundt 400,-.

 

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #mamma #mammalivet #gravid #gravidlivet #september #septemberværet #bolleiovnen #smoothie #smothietwister #obhnordica #frukt #sunnhet #smoothieblender

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s