Slottsbryllup!

 

Forrige helg var vi så heldige å være invitert til å feire et vennepar sin store, store dag. Og som om bryllup i seg selv ikke er nok, så skulle det attpåtil være på et slott! Snakker om Drømmebryllup. Jeg er jente. Jeg elsker bryllup. Sånn er det. I det sekundet dørene åpnes i kirken og bruden svever opp mot sin ventende brudgom, da griner jeg alltid. Uten unntak. Og når man i tillegg kaster et blikk på brudgommen som forventningsfullt står der oppe og ser sin brud for aller første gang med tårer i øynene, ja, da rakner det helt for meg.

 

 

Bryllupet ble holdt på vakre Thorskog slott i Sverige, og det varte hele tre dager til ende. Grilling, bli kjent og rebusløp på fredag. Vielse, bryllupsmiddag og fest på lørdag. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg storkoste meg.

 

Thorskog slott ble bygget i 1892 av Petter Larsson. Da Petter døde, overtok sønnen hans Eskil. Deretter solgte Eskils enke slottet videre. Slottet har siden blitt eid av en rekke privatpersoner og har hovedsakelig blitt benyttet som privatbolig. Lena og Tommy Jonsson kjøpte slottet i 1986, og forvandlet dette slumrende Torneroseslotte til det det er i dag.

 

 

Slottet er møysommelig innredet. Jeg hørte at eieren Lena har stor pasjon for antikviteter og innredning, og det kommer frem gjennom hele måten slottet fremstår på. Alle rommene er individuelt innredet og bærer navnet til en eller annen tidligere beboer av slottet.

Her bodde vi, på Petter:

 

 

Slottet i seg selv er helt nydelig! Men hagen tar pusten fra deg: Speildam med svaner, lysthus, små broer over sildrende bekker, og godt ivaretatte bygninger som er delt inn i flere gjesterom. Ønsker du ikke å bo på slottet, kan du for eksempel bo i «Jungfrukammaren», «Kvarnen», «Smedjan» eller «Segelmakeriet». Slik jeg forsto de andre gjestene, var alle rommene like fantastiske.

 

 

Brudeparet hadde virkelig lagt seg i selen for å gjøre helgen så uforglemmelig som mulig for både familie og venner. Den jobben som var lagt ned i forkant av bryllupet, var ikke liten. Alt fra goodiebags som sto klare på rommet, til menyer, underholdning, pynt og rebusløp. Alt var helt perfekt. Og vi storkoste oss!

 

Takk for en perfekt helg, T + J. Håper dere slapper godt av på bryllupsreise. Det fortjener dere virkelig.

 

Brudebilen, en Rolls Royce

Den gule stuen

Frokostbuffét, nam, nam!

Orangeriet

Bar

En av flere stuer

Blomsteroppsats

Ovn

Mystisk trapp…

Utsikt fra rommet

 

Thorskog slott er litt av en setting for et perfekt bryllup, men vil du ha en romantisk weekend med kjæresten din, funker det også fint 🙂

Les mer om slottet og deres pakketilbud på nettsidene deres HER.

 

Igjen, FOR en helg! ❤

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #thorskogslott #thorskog #slottsbryllup #bryllup #lillaedet #romantiskweekend #torneroseslott #prinsesseslott #eventyrslott #slott #lengelevekjærligheten #sverige

 

2 kommentarer om “Slottsbryllup!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s