Ut av sommerdmodus – Inn i arbeidsmodus – Lykken er der du finner den :)

Jeg har storkost meg i sommer. Vi har vært en tur i fantastisk vakre Nevlunghavn og Holmsbu, og ellers elsket hvert eneste sekund av sommeren hjemme. Litt ute. Litt inne. Sammen. Vi har kost oss i sola med is og vannplasking, gått turer og tatt turer litt hit og dit. Besøkt de vi ville besøke, og sett det vi ville se. Jeg skal ikke komme og påstå at sommeren ikke er noe annet enn en aldeles herlig tid.

 

 

Men nå er jeg tilbake på jobb. Og heldigvis er jeg ikke av den typen som går helt ned i kjelleren når denne tiden kommer. Jeg trives med hverdag, rutiner og at det skjer litt. Det er opp til meg å begrense aktiviteter etter jobb, både for min egen og Lille My sin del. Jeg har alltid klart å se det positive i alle situasjoner. Den skal jeg ha. Og nå er det masse å glede seg til framover. Min mann og jeg skal ha en liten miniweekendferie snart, vi skal i flere bryllup, også er det jo heller ikke så veldig lenge til jul. Og de som har fulgt meg en stund, vet at jula er noe av det aller beste jeg kan tenke meg!

 

Så ja, nå er det jobbmodus igjen, men jeg har faktisk gledet meg til å begynne på jobben. Dels på grunn av det FANTASTISKE yrket jeg har (nevnte jeg at jeg er logoped?) og dels på grunn av den flotteste gjengen med kollegaer noensinne. Og, dette tror jeg det er flere mødre som kjenner seg igjen i: Det er ganske godt å få noen timer for seg selv igjen, sitte gjennom en hel lunsj uten å måtte tørke sprut fra fruktposer og skuffe vekk lass med brødsmuler fra gulvet. Jeg elsker mammalivet og alt som hører med, men jeg er definitivt en bedre mamma når jeg får tid til å putle litt med mitt. Er det galt av meg å si det? Jaja, mammapolitiet får arrestere meg hvis de vil.

 

Når det gjelder bloggen, har sommerferien vært svært så produktiv i form av mange idéer til forhåpentligvis gode og nyttige innlegg. De som trodde at logopedfeltet var snevert, må tro om igjen, for her er det mye å ta av. Det kan jeg love dere 😉

 

God første arbeidsuke for mange og god start på høsten 2016. Dette blir et bra halvår!

 

 

 

LYKKEN ER DER DU FINNER DEN.

DO WHAT MAKES YOU HAPPY.

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #arbeidslivet #backtowork #sommerferie #sommermodus #jobbmodus #logopedi #lykkenerderdufinnerden #dowhatmakesyouhappy #mamma #mammablogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s