Sommerhilsener og diplomer i lange baner

Nå regner jeg med at de fleste av mine lesere er i full sving med sommeravslutninger, sommerfester og andre sommerkrumspring, fordi det ER mye som skal avsluttes når et skoleår går mot slutten og det nærmer seg det herlige vakuumet vi kaller SOMMERFERIE! Sommerferie føles som en herlig, lang drøm, med flagrende sommerkjoler, varm vind i ansiktet, saltvann i håret, isspising til vi får vondt i magen, søte jordbær, lange sommernetter, grillings og tid med familen.

 

Eller:

 

Hylende unger, sand over alt, solbrent, 5 kg i pluss, sure jordbær, kalde sommerkvelder, brente pølser og alt for mye tid med familien?

 

Hehe, det får bli som det blir 😉 Det er i alle fall sommer!

 

 

Nå er jeg i gang med å avslutte ting og tang før sommerferien. Jeg syns det er veldig hyggelig å sende med barna et lite sommerbrev før sommerferien, der jeg takker for de hyggelig logopedtimene vi har hatt denne våren, og gir dem en dato for når vi treffes igjen utpå høsten. Så sant jeg har tid til det, skriver jeg på både navn og tekst for hånd, for å gjøre det litt mer personlig. Det fikk jeg til i år, og her er årets mal:

 

En del av min måte å motivere barna gjennom skoleåret for trening, er å holde skåring over hvem som vinner i diverse Memoryspill, Stigespill, Lotto, Tre På Rad, og lignende. Og på slutten av skoleåret får vinneren en diplom, sammen med lovnader om at logopeden skal skjerpe seg neste skoleår, og «knuse» vedkommende til jul 🙂 Det verste av alt, er at jeg gjør mitt beste også veit du, men taper som regel… Jeg skylder alltid på at: «Siden jeg er logopeden, er jeg mer opptatt av å høre på hvordan du sier ordene, enn å tenke over hvordan jeg skal spille spillet»…

 

Jeg håper alle nyter disse deilige, varme sommerdagene frem mot sommerferien 🙂

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #sommer #sommerbrev #avslutning #pokal #diplom #sommerferie #snartsommerferie #logoped #logopedlivet #mamma #mammablogg #sol #sologsommer

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s