Super Kreakidboks!

Opplever du innimellom at det fort kan bli litt kjedelig med de samme gamle fargestiftene, malingsboksen og puslespillene du henter frem når du skal være kreativ med barna?

 

(Sponset innlegg)

 

Jeg har kommet over en aktivitetsboks fra et firma som heter Kreakid, og dette var artige saker!


 

 

Kreakid er en morsom og lærerik aktivitetsboks for barn i alderen 3 – 8 år. Hver Kreakidboks har et tema, for eksempel, vind, drager eller afrikanske dyr. I boksen jeg fikk tilsendt var det drager og eventyr som var temaet. Hver boks inneholder to kreative oppgaver, et eksperiment og omtrent alt av utstyr du behøver for å få gjennomført prosjektene. Det du trenger hjemmefra står listet opp på bruksanvisningen til hvert prosjekt, men det er ting som saks, vann, skål, skje, etc. Med andre ord: kun ting du garantert finner hjemme!

 

 

 

For hvert prosjekt får du en kort beskrivelse av prosjektet og en pekepinn på hvor mye voksenhjelp som kreves, hvor mye gris og søl det muligens kan bli, samt hvilke av barnets evner prosjektet kan være utviklende for.

 

På baksiden er det en flott bruksanvisning som beskriver godt hvordan prosjektet skal gjennomføres:


 

 

I tillegg følger det med små kort med litt info om temaet for månedens boks, tips og info til prosjektene og et faktakort. Denne gangen med fakta om drager.

 

Det å gjøre noen morsomme prosjekter med barna, er i høy grad språkstimulerende. Tidligere har jeg nevnte dette med å gi barna førstehåndserfaringer med språket, og via kreative prosjekter er det ingen tvil om at dere vil skape noen fine, språklige øyeblikk sammen. Kanskje vil man også få med seg selv de stille barna, som egentlig ikke er så glad i å prate om vær og vind, når man gjør noe kreativt sammen?

De gamle fargestiftene og malingsboksene er gode å ha, men en Kreakidboks kan så absolutt være en fin avveksling til de vante prosjektene.

 

Av disse tingene skulle det bli en hest og en katapult:

 

Hesten ble søøøøøøøt:

 

 

Og mannen min og Lille My fant ut at det går an å skyte mer enn bare de isoporkulene som fulgte med, rundt omkring på kjøkkenet. For eksemepel fungerer både Cheerios og druer meget godt 😉
 

 

Boksen blir levert rett hjem i postkassa deres. Den koster 298 kroner og kommer en gang i måneden, dersom du ikke går inn på nettsiden til Kreakid og avbestiller den. Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid.

 

Ønsker du å bestille en boks, går du inn på kreakid.no, og legger inn MARITA som rabattkode. Da får du første boks tilsendt gratis. Det knytter seg ingen kjøpsplikt eller binding til dette tilbudet.

 

Jeg var litt vel ambisiøs og tenkte at kanskje min toåring også ville like å være kreativ med mamma. Joda, vi hadde det i og for seg koselig, men jeg skjønte at det ikke kom til å gå når jeg var mest opptatt av å få PÅ øynene på den ildsprutende dragen, mens hun syns det var mest moro å rive dem AV.. 🙂 Folkene bak Krakid har rett: boksen egner seg best for barn fra 3 år og oppover. Men resultatet ble jo artig for det:

 

 

De fine fingerdukkene skal jeg jammenmeg ta med og bruke på jobben. De kan være en fin «icebreaker» sammen med barn som egentlig ikke har lyst til å snakke med logopeden…

 

Men bare vent til jeg tar fram denne tøffe dragen:

 

Du får ganske mye utsyr for 298 kroner. En tur til Panduro koster jo en del det også!

 

Og denne kule dragen som skal «bakes» inn i et drageegg for senere å klekkes, skal en venninne med to gutter på 6 og 4 år få 🙂

 

Kreakid samarbeider med Redd Barna, og for hver boks som kommer hjem i postkassa deres, mottar et asylbarn i Norge et Kreakidprosjekt. Du kan lese mer om dette samarbeidet HER.

 

Kos dere masse med Kreakidboksen!

 

Og en strålende uke til alle sammen 🙂

#logopedmamma #medhjerteforspråket #kreakid #kreakidboks #kreativ #kreativmedbarn #prosjekter #eksperimenter #drager #eventyr #fingerdukker #hest #katapult #kreativboks #rabattkode

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s