Dukkehus, bursdagsfeiringer og kakebakerens store hemmelighet :)

Hallo!

Og happy søndagskveld til alle sammen 🙂

 

(Innlegget inneholder annonselenker)

 

Husker dere dette drømmedukkehuset fra innlegget om: Regnværsdag, vindushopping og eventyr?

 

 

Vel, samme huset står nå i stua vår:

 

 

Det var bursdagsgave til den lille toåringen vår. Hun hadde bursdag denne uka og da hun tuslet ut i stua på morningen, sto dette huset midt på gulvet med en stor, rød sløyfe rundt. Det var stor stas, mon tro litt mer for a mor, enn datter.. 😉 Det er liksom dukkehuset jeg aldri fikk! Men hun har lekt mye med det siden hun fikk det, og er veldig opptatt av dukkene i huset og hvem de er: mamma, pappa, jenta og babyen.

(Logopeden i meg jubler over enda en mulighet for begrepstrening i hverdagen) 🙂

 

Huset kan for eksempel kjøpes på jollyroom.no

Eller du kan gjøre som meg: Sette det på autosøk på finn.no, og i stedet for å bruke 1500,- på det, betalte jeg kun 500,-! Alle møblene var inkludert i prisen, men dukkefamilien manglet, så den måtte jeg kjøpe i tillegg.

Det er jo virkelig ikke noe vits i å betale for mye, når du kan betale mindre 🙂

 

Andre gaver fra oss var en xylofon og munnspill fra Jabadabado (linker til Jollyroom.no).

 

 

Siden pinsen og 17. mai har det gått slag i slag med muffinsbaking til barna i barnehagen som Lille My kunne ha med seg på sin store dag, og kakebaking til familiebursdag i helga. Trikset for å ikke få det FOR stressende før sånne ting, er å lage kakebunnene god tid i forveien og fryse dem ned. Det samme gjorde jeg med muffinsene, og skal jeg være helt ærlig, så syns jeg alt av kaker smaker så mye saftigere etter at det har fått seg en runde i fryseren.

 

 

Også er det lurt med en velutstyrt og litt rotete bakeskuff 🙂

 

 

Ha en fin uke, alle sammen 🙂

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #mamma #mammablogg #mammalivet #dukkehus #letoyvan #letoyvandukkehus #finn.no #xylofon #munnspill #jabadabado #bursdagsgaver #bursdagsfeiring #kakebaking #kaker #kakebunner #baketriks #baketips
 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s