Minner om Instagram og Logopedmamma på Facebook

Minner om at Logopedmamma er på Instagram under brukernavnet @logopedmamma og på Facebook som Logopedmamma 🙂

 

Du kan også bruke snarveiene på forsiden av bloggen.

 

Lik og del så vi får spredd ordet om hvor viktig språk egentlig er!

(Også får du med litt unyttig info om Mammalivet på kjøpet 😉

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket

 

2 kommentarer om “Minner om Instagram og Logopedmamma på Facebook

  1. Hei! Kom over bloggen din, og tenkte jeg kunne legge inn et lite spørsmål 🙂 har en jente som fylte 3 år i januar 2016. Aktiv, populær, en rollemodell i bhg på mange måter – og alt dette til tross for et dårlig språk. Altså, hun har et over gjennomsnittet bra ordforråd, men uttalen og setningsoppbyggingen er svak. Hun sier ennå «meg» og ikke «jeg», bytter om på setninger så de bli bakvendt, og hun klarer ikke å å s foran ord. Følgelig blir «sko» «ko» osv. Hun klarer heller ikke å si feks jobb, det blir «jopp». Vi øver når hun er i modus, men det er ikke lett. Hun har operert inn dren pga mye væske i mellomøret, men språklig sett har ikke det gitt mye resultat. Bhg har ingen konkrete råd om hva vi kan jobbe med, men sier at hun må jobbe med språk. Hun fungerer helt adekvat på alle andre områder, så kanskje du har noen tips til hva vi kan gjøre?

    Liker

    1. Frida: Hei Frida! Jeg ville tatt kontakt med kommunens logoped hvis dere har det, eller en privat logoped som kunne foretatt en vurdering av språket hennes. Det er dessverre vanskelig for meg å uttale meg om og gi deg videre anbefalinger ut i fra en beskrivelse, og uten å ha møtt barnet først. På Norsk Logopedlags hjemmesider kan du finne en oversikt over noen private logopeder. Ellers er generelle språkstimulerende aktiviteter aldri feil eller galt å bruke i hverdagen, som for eksempel dette med å bade barnet i språk, ordsette alt du gjør, lese bøker, synge og leke seg med rim og regler. Du finner noen tips under kategorien «Språktips» på bloggen. Lykke til videre! 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s