En morsom greie, sånn utpå lørdagskvelden :)

Jeg må bare le når jeg leser denne, siden jeg står midt oppi kaoslivet med en toåring selv. Det er helt herlig, men puh! FOR en fartsfylt hverdag!

________________________________________________________________________________________________________________________________

Har du prøvd ALLE slankekurer – uten resultat, prøv denne:De aller fleste toåringer er slanke. I samarbeid med barneleger, radiologer, ernæringeksperter og utslitte foreldre er denne geniale dietten forsket frem:Frokost: Ett kokt egg, en skive brød med syltetøy. Spis to små biter av egget og smør resten ut på gulvet. Ta en bit av brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og klær.


Lunsj: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull og tre munnfuller av ett glass melk (hell resten på gulvet).

Middag: En kjeks, to skjeer tomatsuppe (resten heller du ut på bordet) og noe rusk du finner under sofaen.

Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet. Drikk fire munnfuller av badevannet ditt.

Dietten gjøres mer effektiv med tilrettelagt mosjon, for eksempel:
 

  • Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen rundt i slynger samtidig som du skriker av full hals for å øke lungekapasiteten. Når mannen fra Securitas kaster deg ut av butikken gjør du sterk motstand.
  • Spring over alt, hopp innimellom. Fall ofte og regelmessig; å reise seg opp igjen styrker musklene. Husk lungene. Skrik samtidig med disse øvelsene.
  • Be om en sparringspartner ved påkledning. Gjør med alle krefter motstand mot å bli påkledd. Nøy deg ikke med et skift, krev å få bytte til andre klær minst tre ganger.


Lykke til!

__________________________________________________________________________________________

 

Ha en fin kveld videre. Jeg ligger med tøflene høyt i soffan og nyter et bittelite rødvinsglass etter en dag med raking, planting, vasking og pussing av uterommet. Nå kan våren bare komme 🙂 Jeg er klar!

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #toåringer #livetmedentoåring #mamma #logopedmamma #mammalivet #mammablogg #kaosliv #verdensbesteslankekur #tøfler #vår #lavårenkomme

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s