Takk for alle delinger, kommentarer og mailer fra kjente og ukjente :)

Det er veldig hyggelig når man først har startet en blogg, at den er til nytte og glede for folk.

 

 

Hovedmålet med bloggen har alltid vært å få spredd budskapet om barn og språk, språkutvikling og språkstimulering, samt dele informasjon, lenker og tips til både fine bøker og artig materiell som kan brukes sammen med barn for å «booste» språkutviklingen deres.

Til å begynne med var innleggene mest rettet mot foreldre, men jo mer jeg har skrevet og jo flere tilbakemeldinger jeg har fått, har jeg sett at pedagoger, spesialpedagoger og logopeder/logopedstudenter også har fattet interesse for innleggene mine. Det er veldig hyggelig! Jeg kommer ikke til å slutte å skrive for foreldre, men har med meg i bakhodet alle de pedagogene som også leser innleggene. Det er jo helt strålende at flere blir inspirert til nye måter å jobbe med språket på!

 

Husk på at det jeg deler på bloggen er mine tolkninger av faglitteratur og forskning, og mine egne erfaringer fra logopedlivet. Det er derfor rom for at jeg kan ta feil innimellom. Jeg kan tolke ting jeg både har lest og hørt feil, og gjengi dette i innleggene mine. Det skal sies at jeg alltid streber etter å legge ut korrekt informasjon til dere som følger meg, og jeg prøver å være så objektiv jeg kan. Når det er sagt, er det bare å kommentere eller rette meg dersom jeg har lagt ut eller skrevet noe som er helt riv ruskende galt! Da skal jeg rette det opp og legge meg paddeflat 🙂

 

Takk for alle mailer jeg har fått. Jeg forsøker å svare alle. Det kan imidlertid ta litt tid før du får svar, i de periodene logopedlivet, mammalivet og hverdagslivet krever litt mer enn vanlig. Jeg svarer veldig gjerne på spørsmål om det å være logoped og mamma, hvor materiell kan kjøpes/bestilles og generelle råd og tips rundt språk og språkstimulering. Det hender jeg får inn mailer fra folk som etterspør råd i en spesifikk sak, der det følger en grundig beskrivelse av et barn og dets språklige fungering.

I slike tilfeller er mitt råd å ta kontakt med PP- tjenesten i kommunen barnet hører til, og etterspørre logoped der. Det å skulle gi råd ut i fra en beskrivelse av et barn jeg aldri har møtt eller sett før, gjør jeg ikke. Et barn som strever med språket fortjener en skikkelig kartlegging før eventuelle tiltak settes inn. En logoped har verktøyene og «de finjusterte logopedørene» som skal til for å vite akkurat hvor og hva av tiltak som kan iverksettes. Har ikke kommunen noen logoped, er det hos NAV du kan henvende deg for å få hjelp.

 

Det har vært mye blest rundt bloggere som tjener tusenvis av kroner på bloggen sin. Jeg er ikke en av dem. Motivasjonen bak bloggingen er å få tilfredsstilt skrivebehovet mitt og å oppfylle barndomsdrømmen om å få bidra til å gjøre verden litt lettere for enkelte. Jeg vil hjelpe ved å dele det jeg kan og brenner for.

Alle spill og bøker jeg har anbefalt og linket til har ikke gitt meg noen penger i kassa, for å si det sånn. Jeg deler kun det jeg selv bruker og liker eller ønsker meg. Jeg skal imidldertid være tydelig på å markere de innleggene som i fremtiden eventuelt er et annonse- eller sponset innlegg. Jeg vil aldri dele link til materiell jeg selv ikke kan gå god for. VÆR TRYGG PÅ DET. Jeg har fått noen henvendelser som har vært helt uaktuelt for meg å gå med på.

 

Når det er sagt, TUSEN TAKK til alle som følger med på Logopedmamma! Jeg har notert meg ønsker som har kommet inn for temaer til fremtidige innlegg, og håper de faller i smak for både de som har kommet med ønskene, og til mange, mange flere mennesker der ute 🙂

 

Ha en strålende fin mandag!

 

 

P.S. Legger ved et sommerlig bilde, da jeg PLUTSELIG her ble skikkelig lei kuldegrader, startkabler, luer, votter, snø og vinterstøvler.

 

Ser frem i mot vår og sommer nå! Neste, herlige høytid å se fram til er 17. mai, som for meg er (nesten) like stort som jula. Men bare nesten.

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #mammalivet #mammablogg #hverdagslivet #logopedlivet #barnogspråk #språkutvikling #språkstimulering #språk #foreldreogbarn #pedagog #spesialpedagog #sommer #vår #sol #vindihåret

4 kommentarer om “Takk for alle delinger, kommentarer og mailer fra kjente og ukjente :)

  1. Det er både inspirerende og underholdende å lese bloggen din! Jeg kjøpte Alias til jul på bakgrunn av ditt tips og ble så overrasket over alt guttungen klarte å forklare. 😀 👍 fortsett den gode stilen, Marita!

    Liker

  2. En super blogg med masse kreative tips og ideer! Utrolig kjekt at du deler med oss 🙂
    Mvh nyutdannet spesialpedagog som drar veldig nytte av bloggen din!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s