Juletrefest og sjokoladekake

I går var vi for første gang på juletrefest med barnehagen til Lille My.

 

Det var veldig fint og bittelitt bråkete, men det så ut til at både barn og voksne storkoste seg.

Og godt er det, for FAU hadde ordnet i stand festen, og de er jeg så heldige å få være en del av. En knakande fin gjeng!

 

Det var også den første gangen jeg prøvde meg på ei langpannekake! Jeg er ikke noe glad i tørr sjokoladekake og denne var absolutt ikke tørr. Jeg har «stjålet» oppskriften til Bollefruasaftig sjokoladekake i langpanne. Takk for det, Bollefrua! 🙂

 


 

Det er rart med det, men til å begynne med er det alltid fullstendig KAOS på en juletrefest. Barn løper hit og dit, og det er vanskelig å skille din egen fra alle de andre penkledte, unge små. Du ber bare en stille bønn om at din lille Snuppelure på et og et halvt år ikke blir meid ned av en på fem.

Men mot slutten senker roen seg… Nissen har vært der, godteposene er delt ut og delvis fortært og luften har gått ut av ballongen. De fleste søte små sitter nå trygt på et Mommo- eller Moffa- fang, og gnir seg i øynene….

 

….. også trer SUKKERKICKET inn ved leggetid! 🙂

 

(Bilde fra Google)

 

 

God juletrefestsesong!

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #mammablogg #mammalivet #barnehagelivet #foreldre #foreldreogbarn #barn #juletrefest #langpannesjokoladekake #sjokoladekake #saftigsjokoladekake #saftigsjokoladekakeilangpanne #bollefrua #juletrefestsesong #sukkerkick

 

 

2 kommentarer om “Juletrefest og sjokoladekake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s