Nemi, Nyttår og «åtte»

Da var det på tide å takke for det gamle, og ønske det nye velkommen.

 

Hvor heldige er ikke vi, som har hatt et kjempefint år med barnehagestart for Lille My og jobbstart på nytt sted for a mor. Alle har vært friske og raske, Snuppa vokser seg stor og sterk, vi har en kjærlig familie og gode venner rundt oss og mannen min og jeg har det fortsatt bra sammen.

Bloggen har blitt godt mottatt og jeg har fått tilbakemeldinger på at folk faktisk har hatt nytte av det jeg skriver!

 

Da er det ikke så mye mer jeg egentlig kan be om.

 

Det eneste jeg skulle ønske var at ingen hadde behøvd å ha det vondt, og jeg håper at det nye året vil bringe bedre tider til de som ikke har hatt det så godt i år.

 

Jeg er ingen stor tegneserieleser ellers, men julehefter må jeg ha med meg. Av en eller annen grunn har jeg lagt min elsk på Nemi, og siste siden i årets julehefte grep meg om hjerterota:

 


 

Nyttårsaften i et nøtteskall, humoristisk og vond på en og samme tid. Tenker spesielt på «åtte»: Ved første øyekast trodde jeg det var ei dame som dro sin alt for fulle mann bortover gulvet, men ved nærmere ettersyn er det ei lita jente som hjelper sin far eller mor… Verdt å reflektere over da det tross alt er nyttårsaften i dag, og alkoholen flyter fritt.

 

 

Da sier jeg ha det bra til det gamle! Vi sees i det nye 🙂

 


 

Over og ut fra Logopedmamma (som har tuslet rundt i pysjen omtrent fra Lille Julaften). Det er så deilig med fri! 🙂

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #mammablogg #nyttår #nemi #lisemyhre #julehefte #tidforettertanke #pysjamas #nyttår #nyttårsaften #alkohol #tenkførdudrikker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s