MamiFail og pappahjerter

Min datter har fått seg en ny favorittleggeperson, og det er ikke meg for å si det sånn..

«PAPPAAAAAAAAAAAA» er det jeg hører fra soverommet når jeg har lagt henne. Med et etterfulgt: «UÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ»! Selv om vi har lest Kardemomme By, sunget to sanger, funnet kosen, funnet Fantorangen, funnet kosekluten, funnet vannflaska, og gitt masse kjærlighet med enorme mengder nattasusser.

MEN Mami har failet nok en gang. Fordi hun ikke er pappa.

Det er rart med det. Her har jeg vært favorittleggeperson siden hun ble født, og nå er det plutselig ikke så stas at mamma legger lenger. Det er både godt og vondt på en og samme tid, det!

Det er helt herlig at pappa`n endelig får føle litt på det å være den som «ordner opp» når ting ikke går. Det har jo alltid vært meg, siden jeg har hatt den magiske melka, så ordnet på en måte alt seg. NÅ ordner det seg når pappa kommer inn. Og det er veldig stas for pappa. Og det er han vel unt.

Men det er rart å plutselig føle seg litt utilstrekkelig.

Overganger og forandringer. Det er foreldreskap i et nøtteskall. Og kjærlighet da!

Og siden pappa er så innmari i vinden hos oss akkurat nå, passer det helt perfekt at det også farsdag i dag 🙂

Vi har feiret deg i dag, men her kommer en ekstra hilsen fra oss, til verdens herligste og snilleste pappa for Vår Lille.

Vi hadde ikke klart oss uten deg ❤

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #mammablogg #familie #farsdag #pappahjerte #verdensbestepappa #kjærlighet #leggestund #favorittleggeperson #pappa #mamifail #mammalivet #hverdagslivet #søndag #pappasøndag #overganger #forandringer #foreldreskap #kjærlighet

3 kommentarer om “MamiFail og pappahjerter

  1. det er bare bra at gullet deres har et nært forhold til pappan sin, sier jeg som aldri har hatt noe farsfigur i livet, og vet hvor viktig det er.. .Du er mor, og uansett når noe vondt vil skje, så er det deg hun vil gå til og støtte seg på =) Men det er kjempe bra synes jeg at hun også lengter etter pappan sin, pappa er verdens kuleste mann i livet hennes tenker jeg, og han er jo veldig kjekk i tillegg så må være ekstra stas 😀

    Liker

  2. Maya Izabella: Ja, det er koselig. Hun har en veldig god pappa 🙂 Jeg kikket innom bloggen din. Veldig fin, du skriver bra! Spennende å følge deg frem mot fødsel. Masse lykke til med «innspurten» 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s