Morgenfugler og «la-la»

God morgen!

Her startet dagen kl. 05.45. Vi har allerede rukket to bleieskift, tegne, leike, danse, hoppe, kose, hilse på Fantorangen, spise frokost OG tenne «la-la».

Dette er «la-la»:

Forstå det den som kan 🙂

Det er helt fascinerende for en logopedmamma å kunne følge med på et barns språkutvikling helt fra første stund. Før hadde jeg jo bare lest om de ulike stadiene. Nå får jeg følge med på hver eneste nye lyd og ord som kommer. Nerdete for de fleste, men veeeeldig spennende for meg!

Når jeg trener inn l- lyden med unger i forbindelse med jobb, arbeides det mye med å få tungen opp og frem i munnen. Jeg har vel kanskje ubevisst gjort dette når Snuppelure og jeg har snakket om lys….? Jaja, hun kan nå i alle fall si l- lyden allerede, så sikkert ingen stor skade skjedd 🙂

Fortsatt god søndag fra oss!


 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #barnogspråk #barn #språk #mammablogg #søndagsmorgen #søndag #søndagskos #språkutvikling #uttale #morgenfugler #foreldre #familie #familieliv #hverdagslivet #mammalivet #foreldreogbarn

 

9 kommentarer om “Morgenfugler og «la-la»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s