Skogstur, bæsj og muldvarper

Det føles som om rumpa mi henger ned på knærne innimellom, så i dag var det på høy tid med en skogstur i det fine høstværet. Det er virkelig en kunst det der; å kombinere full jobb med mammaliv og familieliv, kjæresteliv og egentid/treningstid.

Jeg mestrer IKKE den kunsten ennå! Tror stadig jeg har funnet formelen, men så kommer hektiske uker med mye på planen, og da er det treningstiden som får lide.

Var derfor helt herlig å komme seg en times tid ut i skogen i dag. Her er bildebevisene 🙂

Da jeg gikk, kom jeg over denne:

Som minnet meg på denne:

«Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans», av Werner Holzwarth og Wolf Erlbruch, er en av de artigste barnebøkene jeg veit om. Ungene ler og koser seg alltid når jeg bruker den i jobbsammenheng.

Jeg har allerede gått til innkjøp av et eksemplar til Lille My, og jeg gleder meg til hun bli så gammel at vi kan lese den sammen. Den passer for barn fra  ca. 3 års alder, og er like fornøyelig for både barn og voksen. Anbefales på det varmeste. Kan kjøpes hos blant annet tanum.no.

Fortsatt god søndagskveld 🙂


Marita ❤

4 kommentarer om “Skogstur, bæsj og muldvarper

  1. Så godt med en skikkelig skogstur! Det trengs iblandt! Herlig innlegg! Stikk gjerne innom min blogg, konkurranse pågår:) ha en super kveld!

    Liker

  2. Fint innlegg. Minner meg på at jeg må bevege beina litt mer selv også 🙂
    Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans hørtes kjempemorsom ut! Den må jeg nok skaffe i opptil flere eksemplarer 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s