Snickerskake i langpanne

Skal nærmest ha et slektstreff her til helga, så da ble det litt baking i går kveld. Denne kaken har jeg laget mange ganger, og den er alltid en vinner uansett hvor den serveres! Det geniale er at den også kan fryses ned i ferdig oppskårede biter, så den kan lages lenge i forveien. Oppskriften er hentet fra «Det søte liv«.

Visste du at? Å gå i gjennom en oppskrift med barnet og bake noe sammen, kan være en super språkstimulerende aktivitet? Snakk om ingrediensene og alt utstyret man trenger for å få ferdig kaken. En slik aktivitet kan også være en glimrende mulighet til å trene på å gi barnet tid til å svare. Stotrer eller stammer barnet, kan aktiviteten gi mulighet til øve på å snakke sakte med barnet.

Eller så kan det gå skikkelig «åt skogen», for det ER jo ikke alltid like lett å bake med Minsten rundt beina 😉

Enjoy! 🙂


Marita ❤

3 kommentarer om “Snickerskake i langpanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s