Prosjekt bokhylle

Dagens gjøremål var å få inn en bokhylle på rommet til Snuppelure. Av åpenbare grunner er jeg over gjennomsnittet glad i bøker, og av den grunn har Lille My allerede en god del av dem. Til nå har alle bøkene hennes mer eller mindre ligget stablet inni skapet hennes, noe som jo er upraktisk når vi skal ha en spontan lesestund. Jeg hadde behov for å gjøre bøkene mer tilgjengelig for oss begge, så vi ikke glemmer å lese.

Målet mitt for dagen var altså å gjøre lesestundene lettere å gjennomføre ved å legge til rette for koselige kroker/gode steder å sitte og godt synlige bøker. Dette inviterer både voksne og barn til å utforske bøkene sammen. For det er jo koselig å lese, og ikke minst: viktig.

Problemet når man starter med slike prosjekter, er at de har en tendens til å eskalere og det baller på seg andre gjøremål…

Bokhylla Lille My skulle få inn på rommet sitt, var inntil i dag TV- benk på kontoret. Kontoret måtte derfor også omgjøres. Her kommer bokhylla i gangen inn. Den skulle inn på kontoret. Og sånn gikk hele første halvdel av søndagen: Rommet til Snuppa kom i orden med bøker fint inn i bokhylla. Kontoret fikk ny bokhylle med plass til mannens permer og papirer, og jeg fikk endelig ordnet i stand min etterlengtede lese/kosekrok. Gangen gråter sine salte tårer over sin mistede bokhylle, men ble til slutt fornøyd med en tredje lesekrok/venterom for mine private logopedklienter. Alt i alt: en effektiv dag, og Logopedmamma er strålende fornøyd med resultatet:

Bokhylle og bøker på plass, og elefantbilder malt av god venninne på veggen.
Lese/kosekrok på plass. Her skal vi ha mange fine lesestunder 🙂
Lesekrok/venterom på plass.

Takk til mannen som bar hyller og hang opp bilder i dag ❤ Det er rart med det, men når jeg har et prosjekt på gang, blir alltid min mann involvert også… Ups! 🙂

God lesestund 🙂


Marita ❤

4 kommentarer om “Prosjekt bokhylle

  1. Koslig og nyttig blogg! Det du sier om lett tilgjengelige bøker er så sant! Jeg opplevde selv at en liten ommøblering vekket leseinteressen brått her hos oss. Alle barnebøkene ble først lagt i en haug og så fordelt på nytt inn på gutterommene. Plutselig satt de å leste uoppfordret og nå leser vi hver kveld 😊

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s