For ordens skyld :)

Jeg er utdannet logoped fra Universitetet i Oslo og har en master i spesialpedagogikk, med fordypning i logopedi. Jeg har arbeidet som logoped i kommune og privat (selvstendig næringsdrivende) siden 2009. Jeg er medlem i Norsk logopedlag og benytter derfor yrkestittelen logoped MNLL.

Innleggene jeg poster er ikke ment å erstatte profesjonell hjelp fra en logoped tilknyttet hjemstedet deres eller en privat logoped. Det er alltid lurt å ta kontakt med noen som kan foreta en helhetsvurdering av ditt barn og barnets språklige funksjon. Dette er nødvendig for å tilpasse et skreddersydd treningsopplegg for dere. I de fleste kommuner er det PP- tjenesten (Pedagogisk-psykologisk tjeneste) som kan hjelpe dere videre.

Når det er sagt: Håper postene mine kan være til hjelp for noen foreldre og barn der ute.


Vil du vite enda mer om hvem jeg er? Klikk deg inn på «Om meg» øverst på forsiden av bloggen, da vel! 🙂


Marita ❤

4 kommentarer om “For ordens skyld :)

  1. Jeg Vurderer å bli logoped selv, spennende å lese om hverdagen din! Det var tilfeldig jeg fant bloggen din, men kommer til å følge den:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s